Blog

Vandring er fordybelse

Vi arrangerer vandreture på gamle kraftsteder og smuk natur. Vandringen er en enkel og effektiv måde at slippe hverdagens stress i sind og krop. Du kan i løbet af få dage vandre dig ind i din krops inderste, hvor du kan erfare og forløse gamle overbevisninger og mønstre.

Når du vandrer med Urkraften er du på en guidet tur. Du bliver støttet med samtaler inden selve turen, undervejs får du coaching og samt en familieopstilling, som hjælper dig til at bryde dine mønstre og de aspekter som har brug for forløsning.

Stilheden er også en vigtig del af vores vandringer. Timers vandring i stilhed er en åbenbaring for de fleste, fordi de kommer i kontakt med sig selv på en fornyet måde.

Vi leder turens ud fra enkelthed, gennem simpel livsstil, stille vandring og nænsom støtte – møder vi dig der hvor du er.

Årstræningen 2018

Årstræningen 2018

Vinterdag på Fynshoved

Årstræningen 2018 nød godt af vinterens kulde på Fynshoved.

Vi arbejdede godt med alle elementerne, dødsynderne og vores livsfortællinger i øjeblikket, flankeret af sol, vind, hav og istykke sten.

Arbejdet med forårets energi kom i små strejf; det var stadig vinterens energi, vi brugte og arbejdede med.

Tillid til og med os selv blev et af temaet, understøttet af undersøgelse omkring hvilket undere vi består af – og bruger bevidst i dagligdagen.

Dagen gik hurtigt – godt brugt på alle planer af alle elementer.

Tak for Jer!